Get connected
with
REHAU
Mисия на REHAU e да подобряваме живота и осигуряваме ежедневния Ви комфорт със системните ни решения за прозорци и врати. REHAU Connect Ви дава  сигурност и спокойствие при избора на качествени прозорци,  най-подходящи за Вашите нужди.
Превръщаме всяка сграва във Ваш дом
ПВЦ и Алуминиеви системи Weiss Profil
Повече от 12 години Вайс Профил уверено следва стремежа си да оправдава и най-високите очаквания на своите клиенти, партньори и служители, като предлага продукти на европейско ниво. Нашите ПВЦ, алуминиеви и фасадни системи, както и композитните панели Вайс Бонд, са създадени с огромно внимание към нуждите на потребителя, за да внесат усещането за удобство, сигурност и уют във всеки дом. Широката гама продуктови линии гарантира високата термоизолация и енерго-ефективност във всички насоки на приложение.
Профили, обков и аксесоари за AL и PVC дограма Корал99
Корал 99 е водещ доставчик на обков, Al и PVC профили, дръжки, автомати, мотори, брави, панти, уплътнения – пълен набор от аксесоари за AL и PVC дограма. Корал 99 е официален представител на Hoppe, Maco, Comunello, ARX, Vialock, Gealan, Etem, Altest
Профилът VIVA Plast се произвежда с най-съвременното оборудване предлагано от фирмите “Greiner Extrusionstechnik” и “Krauss Maffei” на световния пазар.
Altest
Фирма „Алтест” е създадена през 1992г, с основен предмет на дейност търговия с Алуминиеви, PVC и Усилващи профили, както и всички необходими аксесоари и обков, необходими за изработката на врати и прозорци. Главна цел на компанията е да предложи на българския и международния пазар цялостни интериорни и екстериорни решения в областта на дограмата.
BAUFEN
Baufen profiles е утвърден производител на PVC профили за прозорци и врати.
Baufen е продукт с европейско качество отговарящ на най-новите изисквания за екологично производство и опазване на околната среда.
Ние работим с акцент върху качеството и непрекъснатото разработване и внедряване на нови продукти.
ЕТЕМ
Основана през 1971 г. ЕТЕМ заема бързо лидерските позиции в областта на алуминиевата екструзия и е сред най-обещаващите компании в Югоизточна Европа.ЕТЕМ е първата компания, която изцяло е интегрирала процеса на проектиране и производство на архитектурни системи и алуминиеви профили за промишлени приложения в Гърция.
Перфектната елегантност
ALUPLAST
Aluplast Sр. z o.o. (Алупласт ООД) е най-големият доставчик на пластмасови прозоречни системи на полския пазар. В момента в Полша над 200 оторизирани производители произвеждат прозорци и врати, базирани на PVC системите, предлагани от нашата фирма.
PORTAL
Врати Portal се занимава с изработка, доставка и монтаж на български входни врати, интериорни врати, пожароустойчиви врати и алуминиеви врати. Разполагаме с голяма и модерна производствена база за всякакъв вид врати.
АЛМАКС
Фирма “АЛ МАКС” ЕООД е създадена през 1997 г. с основна дейност производство на алуминиеви и PVC конструкции, прилежащи към тях аксесоари и производство на стъклопакети.През годините се наложихме със своя професионализъм и висококачестените си продукти и разширихме своята дейност в произодството и монтажа на стъклопакети и обработка на стъкло, стъклени витрини и врати, душ кабини, фасади и еталбонд.
Pasadoor
ПАСАДООР ООД е създадена през 2007г. със седалище в град София. Основната дейност на фирмата е внос и търговия с аксесоари за алуминиеви, ПВЦ, дървени и стъклени врати и прозорци.За своите клиенти фирмата подържа на склад голямо разнообразие от артикули, произхождащи от реномирани европейски производители и специално подбрани за нуждите на нашия пазар. Търговските партньори на фирма ПАСАДООР са реномирани европейски фирми, произвеждащи качествени и високотехнологични продукти с разумен баланс между цена и функционални характеристики. Целта на фирма ПАСАДООР е да предостави на своите клиенти оптимален избор и технически решения при изпълнението на стандартни и нeстандартни решения.
Ролтекс
Ролтекс EOOД е фирма с традиции при проектиране, изработка, монтаж и ремонт на външни ролетни щори, дограма, интериорни щори, гаражни врати и алуминиеви парапети от материали с високо качество. Компанията разполага със собствена производствена база на територията на гр.София. Значителният опит на екипа ни Ви дава възможност да се възползвате от професионален съвет и Ви гарантира високото качество на предлаганите от нас услуги и продукти.
WÜRTH
ВЮРТ-България ЕООД е лидер на българския пазар от 1993г. Част от концерна Adolf Würth GmbH & Co. KG – компанията ни е световен лидер в производството и директната търговия с монтажна техника, крепежни елементи, анкерна и дюбелна техника, технически химически продукти, изолационни и уплътнителни материали, ръчни, електрически и пневматични инструменти и машини, лични предпазни средства и още много други
АНГРО
Дружество АНГРО има дългогодишен опит в търговия със строителни материали. Фирмата е създадена 1991г. Ние предлагаме широка гама от продукти и поддържаме големи складови наличности от тях. При нас са заведени над 20 000 артикула.Разполагаме с търговска и складова площ от над 26 000 кв.м., с адрес: гр. София, бул. „Европа“ 114, с вход и от към бул. „Панчо Владигеров“.
ЮРОКОМ
Фирма „Юроком 2000” ООД е комплексен доставчик на системи за водопровод, канализация, отопление и геосинтетични материали. Повече от 10 години, освен материалите за вътрешносградно строителство, ние доставяме пълната гама продукти и системи за изпълнение на инфраструктурни проекти – пътна и железопътна инфраструктура, изграждане на водопроводни и канализационни мрежи на градове и села, пречиствателни станции, хидротехнически съоръжения, промишлени инсталации и стратегически обекти от национално значение.
МАЛХАСЯН
Адвокатска кантора “МАЛХАСЯН” е независима юридическа кантора със седалище в гр.София и гр. Пловдив. Кантора обслужва както български така и чужди физически и юридически лица. Основните принципи , които адвокатска кантора  “Малхасян” са  конфиденциалност, висок професионализъм, точно спазване на закона, спазване на правилата на адвокатската етика и спазване на адвокатска тайна, професионално отношение към  всеки клиент. Това са основни стълбове , който изграждат взаимоотношенията с  клиентите.
ВЕЗБА
Везба е марка за облекла и аксесоари, вдъхновени от българските фолклорни мотиви, шевици и традиции, и е в постоянно търсене на автентичното влияние на българското материално и културно наследство. Искаме да създаваме облекла, които носят духа на българските традиции и ги пренасят в съвременното ежедневие.При изработката на нашите одежди винаги използваме висококачествени материали, а дизайнът им е съобразен с комфорта и вкуса на модерния българин.
VIVACOM
Българска телекомуникационна компания ЕАД оперира на българския пазар от 1992 г. и вече десет години е позната на потребителите у нас с търговската марка VIVACOM. Стартирайки като трети – последен – GSM оператор с придобития за това лиценз през 2005 г., компанията измина динамичен път до постигане на лидерското място в сектора – през 2017 г. отбелязахме пет поредни години, за които VIVACOM е оператор номер 1 по общи приходи в България.
KAMERANS
Българска телекомуникационна компания ЕАД оперира на българския пазар от 1992 г. и вече десет години е позната на потребителите у нас с търговската марка VIVACOM. Стартирайки като трети – последен – GSM оператор с придобития за това лиценз през 2005 г., компанията измина динамичен път до постигане на лидерското място в сектора – през 2017 г. отбелязахме пет поредни години, за които VIVACOM е оператор номер 1 по общи приходи в България.