Вата П ООД е фирма с дългогодишен опит в извършването на всички видове строителни и ремонтни дейности. За изграждането на всеки обект винаги използваме висококачествени материали на утвърдени български или чуждестранни производители, с приложени сертификати за качество.

  С избирането на Вата П ООД Вие ще получите едни от най-висококачествените услуги и коректно отношение при изграждането на Вашия строителен обект.

  Ние поемаме изцяло грижата за снабдяването със строителни материали, надзор и спазването на уговорените срокове. Избирайки нас, ще спестите пари, време и нерви, а ще получите качествени и компетентни решения от най-добрите специалисти в България.

  Винаги сме се водили от максимата "Доволните клиенти са най-добрата реклама", точно за това вече 25 години се радваме на дългогодишни партньорства с клиентите ни.

  За да сме максимално полезни за Вас, преди започване на работа се прави напълно безплатен оглед на обекта, за да се определят нужните ресурси и срокове за изпъление. Изготвя се предварителна оферта. При одобрение от Ваша страна се сключва договор, в който са описани всички видове операции, които ще бъдат извършени, както и цените. 

  Разполагаме с майстори, които през годините са натрупали знания и умения, за да могат за задоволят всяко едно Ваше желание!